M.A.B.A VIAGGI 

RRUGETIM AUTOBUS ITALI SHQIPERI MABA VIAGGI UDHETIME ME AUTOBUS  MILANO

UDHETIME ME AUTOBUZ TIRANA MILANO

MABA VIAGGI me pronar z.Gjin Frroku është një ndër kompanitë shqipëtare më të para me mbi 10 vite eksperiencë dhe vazhdueshmëri e që kryen me profesionalizëm, komoditet e përpikmëri transportin e qytetareve shqipëtarë e italianë nga Italia për në Shqipëri dhe anasjelltas; me rrugë tokësore dhe detare duke përshkuar dhe shërbyer në pjesen më të madhe te Italisë.

Kompania MABA VIAGGI dhe gjithë stafi i saj punon në çdo moment për të përmirsuar sherbimin dhe kushtet ndaj qytetarëve të shumtë që i besojnë udhetimin e tyre.

më shumë detaje në SITE

www.rrugetimautobuzitalishqiperi.it/

M.A.B.A. Udhëtimi n.n.c

Agjenci udhëtimesh në Itali me autobusët e saj që u shërbejnë qytetarëve shqiptarë dhe italianë për shërbime detare dhe tokësore. Kjo kompani ka zgjeruar biznesin e saj për t’i shërbyer qytetarëve shqiptarë në Itali. Kompania me qendër në Milano organizon udhëtime me autobusë nga Italia në Shqipëri dhe anasjelltas nga Shqipëria në Itali.

RRUGETIM AUTOBUS ITALI SHQIPERI MABA VIAGGI UDHETIME ME AUTOBUS  MILANO UDHETIME ME AUTOBUZ TIRANA MILANO

Tel:
Armando Frroku +393405336196
Gjin Frroku         +393400756880

Tel:
Andrea Duty Manager      0697580270
Gjin Frroku                  +355 684320973

 

M.A.B.A. Udhëtimi S.n.c.

Nisja nga Italia çdo të Shtunë dhe kthimi çdo të Dielë nga Shqipëria.

Degët kryesore në Itali janë:

Bergamo-Brescia-Milan-Lodi-Piacenza-Parma-Reggio Emiglia-Modena-

Bologna-Rimini-Ancona-Civitanova-Pescara-Bari.

Degët kryesore në Shqipëri janë:

Durrës-Tiranë-Fush Krujë-Mamurras-Lac-Lezha-Shkodër.

Në mënyrën se si ndalemi në kërkesë.

RRUGETIM AUTOBUS ITALI SHQIPERI MABA VIAGGI UDHETIME ME AUTOBUS  MILANO UDHETIME ME AUTOBUZ TIRANA MILANO

Click on button to show the map.